vrijdag 16 juli 2010

Brandende voertuigen in drie steden

GENT - In Gent is de voorbije nacht een bestelwagen volledig uitgebrand. Het vuur werd aangestoken, zegt het Gentse parket. De brand brak uit rond 4.30 uur aan Bij Sint-Jozef, een zijweg van de Wondelgemstraat. De bestelwagen werd volledig vernield en twee voertuigen ernaast werden beschadigd. Het parket stelde een branddeskundige aan, die besluit dat het om brandstichting gaat. Er werden brandversnellers ontdekt, maar van de dader of daders is er voorlopig geen spoor.
(http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1133936/2010/07/16/Bestelwagen-in-brand-gestoken-in-Gent.dhtml)

GENK Op de Trichterweg in Genk is donderdagavond omstreeks 22 uur een auto in brand gestoken. De lokale politie van de zone GAOZ onderzoekt de zaak.
(http://www.hbvl.be/limburg/genk/auto-in-genk-in-brand-gestoken.aspx)

HALLE - In de wijk Windmoleken werd woensdagnacht omstreeks 2 uur geprobeerd om een wagen in brand te steken. De BMW stond geparkeerd in de Labbeekstraat. Gelukkig werden de omwonenden gewekt door een knal en zagen ze de brand. Ze waarschuwden meteen de brandweer. De Halse brandweer kon vermijden dat de wagen in vlammen opging maar de auto is wel rijp voor de schroothoop. De lokale politie onderzoekt de zaak. Omdat er brandversnellers werden gevonden, gaan de speurders uit van kwaad opzet.
(http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=7F2SUCQ4)

16/07/2010