woensdag 17 oktober 2012

Brussel - Topman ExxonMobil, Nicholas Mockford, doodgeschoten

In het Brusselse Neder-over-Heembeek is zondagavond een topman van het petrochemisch bedrijf ExxonMobil doodgeschoten op straat. Nicholas Mockford kreeg twee kogels door het hoofd toen hij rond 22 uur met zijn vrouw een Italiaans restaurant verliet. Getuigen zagen twee mannen met een motorhelm weglopen.
De man overleed op weg naar het ziekenhuis. Zijn echtgenote Mary werd geslagen en zat onder het bloed. Politie en parket houden momenteel rekening met alle mogelijke pistes, van een afrekening tot een mislukte carjacking. Al lijkt het gebruikte geweld buiten alle proportie voor een autodiefstal - temeer omdat de moordenaars de Lexus-terreinwagen gewoon lieten staan.

De speurders zetten alles op alles om de daders te vinden. Ze pluizen het doen en laten van de topman bij zijn firma uit, in de hoop een aanwijzing te vinden. ExxonMobil is het moederbedrijf van de tankstations Esso, Mobil en Exxon.
15/10/2012
http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1517870/2012/10/16/Topman-ExxonMobil-op-straat-geexecuteerd-na-avondje-uit-in-Brussel.dhtml