donderdag 6 november 2008

Brussel - Hij probeert een agente te omver te rijden

ANDERLECHT - 's Namiddags wilde een politiepatrouille een verdacht voertuig controleren. De agenten hadden opgemerkt dat de nummerplaten niet overeenkwamen met de auto. Toen de chauffeur begreep dat hij ging gearresteerd worden, gaf hij plankgas. Verschillende wegversperringen werden opgezet. Op een gegeven moment stond de chauffeur tegenover een agente en gaf plankgas. De agente kon nog net opzij springen. Op dat moment zijn de agenten beginnen schieten waardoor het voertuig tot stilstand kwam. De bestuurder is 17 jaar en werd geraakt door een kogel.

4.11.2008
Vertaald van http://www.dhnet.be/infos/faits-divers/article/230207/policier-et-malfrat-blesses.html

Oostende - Vormingsinstituut onder water gezet

OOSTENDE - Onbekenden hebben ingebroken in het Vormingsinstituut in de Gen. Jungblutlaan. De hele benedenverdieping werd onder water gezet. De buit is niet bekend.

5.11.2008
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=RT22HUD1_5

Beerzel - Graffiti op politiewagens

Vandalen spuiten graffiti op politiewagens

BEERZEL - De politie is een onderzoek gestart naar feiten van vandalisme bij... de politie zelf. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vandalen graffiti aangebracht op drie politiewagens die aan het politiekantoor in de Diepestraat stonden. De wagens werden volgespoten met verf. Op een van de combi's werd ook een grote cannabisplant getekend.

Ook het commissariaat zelf deelde in de klappen. Op de muren en luiken van het gebouw werd ook graffiti aangebracht. Van de daders ontbreekt elk spoor. De aangerichte schade loopt in de duizenden euro's.

3.11.2008
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=6N22BQCP_3