zaterdag 13 december 2008

Brussel - Poort van Griekse kerk in brand gestoken

"Deze nacht hebben we de poort van de 'Pastorale van de Griekse Gemeenschap' in Ixelles in brand gestoken.
Solidariteit met de opstandelingen in Griekenland en overal ter wereld."

12.12.2008
Vertaald vanop http://www.cemab.be/news/2008/12/6304.php

woensdag 10 december 2008

Brussel - Politievakbond aangevallen in solidariteit

"In the night of tuesday, 9th of decembre, a syndicat of the cops (vsoa) in molenbeek (brussels, Belguim) was attacked. all windows were destroyed.

Solidarity with the revolt in greece!

Against all states!

For anarchy!"

9.12.2008
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=938752

Brussel - Betoging aan Griekse Vertegenwoordiging

On Wednesday 10 December, a solidarity gathering took place in front on a Greek permanency in the European district in the centre of Brussels. The gathering was organised by Greek and European “citizens”. It was quiet; a Greek banner was put on fire. When 10-15 people dressed in black left together in group, the anti-riot cops did a charge. The group started running and was followed by the cops, with their sticks in the hand, some people were beaten. Everyone was arrested and identified (search, photos) and released.

10.12.2008
Vertaald vanop www.cemab.be

Brussel - Poederbrieven bij Parket

Brussel - Op het parket van Brussel zijn deze namiddag twee poederbrieven terecht aangekomen. De brieven waren gericht aan procureur Bruno Bulthé en aan onderzoeksrechter Patrick Van Aelst.

Toen bedienden de brieven open maakten, kwam er een wit poeder uitgelopen. Het parket trommelde de civiele bescherming op om de omslagen en het witte goedje weg te halen. Het parket tracht nu te achterhalen wie de brieven opstuurde.

In maart stuurde een man al eens brieven naar het gerechtsgebouw. De dader was in een gerechtelijk onderzoek onder voorwaarden vrijgelaten en staat sindsdien onder toezicht van een magistraat. Het parket gaat nu de brieven vergelijken.

9.12.2008
http://www.brusselnieuws.be/artikels/stadsnieuws/poederbrieven-bij-brussels-parket

Brussel - Autoreductie

"Om onze kameraden van alle kanten aan te moedigen vond gisterenavond een autoreductie plaats in de GB-Carrefour aan de begraafplaats van Elsene. We waren met vijftien en hebben al het brood en een twintigtal flessen water meegenomen uit de winkel. Die hebben we daarna naar de bezetting van 'sans-papiers' gebracht aan de Sporthal.[...]"

8.12.2008
Vertaald vanop http://www.cemab.be/news/2008/12/6281.php