vrijdag 2 april 2010

Schoolpret

Zaterdag bekenden drie jongeren uit Laakdal de vernielingen aan de schoolbus van de gemeentelijke basisschool De Schans in Veerle-Laakdal. Die vernielingen gebeurden in de nacht van 12 op 13maart. De daders beschadigden de voorruit, twee spiegels en het glas van de busdeur. De schade is aanzienlijk. De politie kwam de daders op het spoor door doorgedreven buurtonderzoek van de wijkagenten van Laakdal samen met de interventieploeg die de vernielingen vaststelde.

30/3/2010

***

Vandalen hebben afgelopen weekend een serre vernield aan een school op het Kiel. Ze sloegen ook vijf dakkoepels boven de sporthal kapot. De daders zijn spoorloos.

31/03/2010

***

Vandalen hebben in de Saviostraat enkele ruiten van de lagere school aan diggelen gegooid. De feiten werden donderdag vastgesteld. Het is niet de eerste keer dat de schoolgebouwen het doelwit van vandalen zijn.

1/04/2010

***

BORNEM/PUURS/SINT-AMANDS - De politie onderzoekt een reeks van vandalenstreken waarbij met een loodjesgeweer werd geschoten. Ook de school Zonnebloem in Sint-Amands werd het doelwit van de daders.

1/4/2010