maandag 3 december 2012

Halle – Twee politieagenten gewond bij cafégevecht

Bij een massale vechtpartij in een café op de Grote Markt in Halle zijn zaterdagnacht twee politieagenten gewond geraakt. Ook één van de vechtersbazen raakte gewond en moest voor verzorging naar het ziekenhuis. Twee vechtjassen werden een tijdlang opgepakt en brachten de nacht in de cel door.
De vechtpartij deed zich zaterdagnacht rond 02.30 uur voor. Wat de aanleiding was, is niet bekend, maar een 20-tal mannen die in het café aanwezig waren, raakten bij het conflict betrokken. De lokale politie van Halle riep versterking op van de collega's van Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en Drogenbos/Linkebeek/Sint-Genesius-Rode om de boel te kalmeren.

Daarbij liepen twee politieagenten en een 24-jarige vechtersbaas verwondingen op. De man die de twintiger verwondde, kon in het tumult ontkomen maar twee andere heethoofden werden bestuurlijk aangehouden. De schade in het café was aanzienlijk.
12/11/2012
http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1532954/2012/11/12/Twee-politieagenten-gewond-bij-cafegevecht-in-Halle.dhtml